Blocare reclame Mozilla addon

Blocare reclame Mozilla addon

Daca te-ai saturat de reclame in timp ce asculti un playlist pe youtube sau pur si simplu cand navighezi pe internet trebuie sa stii ca sunt mai multe posibilitati pentru blocarea popup urilor. O  modalitate este sa faci acest lucru din setarile browserului dumneavoastra. Insa o alta metoda chiar mai usoara este sa instalezi un plugin. (daca o sa cautati pentru celelalte browsere cu siguranta o sa gasiti ceva asemanator)

Foarte simpla si eficienta este instalarea unui Addon. Mai intai deschide browserul mergi la Meniu (1) si selectezi Add-ons. (2)

Blocare reclame

Apoi selectati in stanga Get Add-ons (3) si in dreapta mergeti pe optiunea Search apoi cautati AdBlock. (4)

Blocare reclame

O sa apara o lista cu mai multe addon uri. Cel cautat ar trebui sa fie primul sau intre primele. Dati pe install (5) si GATA! ! ! Acum puteti naviga pe internet fara sa mai apara reclame.

Blocare reclame

O alta solutie foarte buna si sigura daca mai aveti încă probleme cu reclamele de pe anumite site-uri, este sa folositi un program antivirus perfromant, care blochează automat reclamele. Evident, este posibil ca viteza calculatorului sa scada dacă nu are o configuraţie performantă insa la fel se intampla cu orice program deschis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 3 =