Locatii Pokemon Go

Locatii Pokemon Go

Locatii Pokemon Go

1. De unde puteti incepe cautarea pokemonilor?

Incercati sa cautati locuri cat mai aglomerate, de preferat ar fi parcurile fiind zone mai sigure. Incearcati sa cautati zone care sa difere cat mai mult (ape, paduri etc) pentru a reusi sa gasiti diferite tipuri de pokemoni.

2. Cautati in grupuri

Cand un pokemon apare este vizibil de toti jucatorii si acesta poate fi luat de oricine. Daca sunteti intr un grup pe langa faptul ca este mai amuzanta cautarea puteti acoperi o zona mult mai mare in care sa cautati.

3. Alte zone cu locatii pokemon go

Fara vreun motiv anume aparent sunt gasiti foarte multi pokemoni in parcari si benzinarii. Cu cat mai mari cu atat mai bine.

4. Cum poti sa iti maresti sansa de a prinde pokemonii

Cand gasesti un pokemon rar de exemplu Pokéball urile standard pe care le ai pot sa nu fie deajuns. Dupa ce ajungi la nivelul 6 poti sa te folosesti de Razz Berries, sau mai tarziu de Great sau Ultra Balls pentru a iti mari sansa de a prinde pokemonii.

5. Foloseste momeli

Daca esti mai comod dar tot incerci sa aduni pokemoni poti sa folosesti momelile. Poti sa le amplasezi la cafeneaua unde te duci de obicei sau in statia de autobuz, practic in toate locurile frecventate mai des de tine.

 

Fa-ti singur un cadou instaland acest joc sau fa altora de aici.

Coduri pentru locatii Pokemon Go

Daca doriti sa gasiti pokemoni specifici anumitor zone in care nu puteti ajunge usor sau deloc puteti sa…trisati putin (sau daca sunteti prea lenesi =)). Nu cred ca le putem numi coduri ci mai degraba aplicatii. Mai intai trebuie sa activati din meniul telefonului posibilitatea de a schimba pozitia GPS. Apoi puteti instala pe telefon o aplicatie care sa indice o alta locatie GPS precum aceasta (pentru android, insa gasiti ceva asemanator si pentru IOS)

Daca o sa folositi aceasta metoda o faceti pe PROPRIE RASPUNDERE.

Daca tot discutam de aplicatii si telefoane, o sa las aici si un link de unde ati putea sa cumparati niste huse de telefon personalizate si alte produse personalizate daca sunteti interesati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 8 = 2