Aplicatie Pokemon Go

Aplicatie Pokemon Go

Dupa cum stiti deja isteria Pokemon Go a cuprins deja intreaga lume. Noul joc de la Ninendo (companie a caror actiuni a crescut cu peste 50% de la lansarea jocului) a fost deja lansat aproape in toata lumea si face deja furori, depasind numarul de accesari ale unor aplicatii gen Twitter sau Whatsapp.

Dupa ce instalati aplicatia gasiti locatiile unde se ascund pokemonii!

 

Aplicatie Pokemon Go

 

Ce este aceasta aplicatie Pokemon Go si de ce a ajuns asa de popular ?

 

Este prima aplicatie pe telefon care a reusit sa imbine atat de mult lumea reala cu cea virtuala. Pur si simplu mergi pe strada sau prin parc si iti apar pokemonii pe ecranul telefonului pe care trebuie sa ii prinzi. Miza jocului este sa capturezi cat mai multi apoi sa ii antrenezi pentru a lupta impotriva altor jucatori.

Jocul îi scoate pe oameni din case și îi obligă să facă mișcare. Aplicatia Pokemon Go funcționează numai dacă mergi, alergi sau te plimbi cu bicicleta în lumea reală. Pe harta din joc apar Pokestopuri în punctele cheie din oraș: fântâni, statui, clădiri. Acolo primești bilele cu care prinzi pokemonii și poțiuni sau ouă de pokemon. În alte puncte cheie se află sălile de antrenament, unde poți să-ți pui pokemonul să lupte cu creaturile altor jucători. Când câștigă, îi crește puterea.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

31 − 30 =