Configurare router d-link dir 615 rds
Configurare router d-link

Seteaza-ti singur routerul

Configurare router d-link
D-link Wireless Router DIR 615 est unul din cele mai cunoscute sau chiar cel mai cunoscut router entry level de la Dlink. Inainte sa incepem trebuie sa stiti ca este foarte simplu sa faceti aceasta configurare router d-link urmand toti pasii de mai jos sau vizualizand video ul.

Ca si scurta descriptie trebuie sa conectati fizic routerul mai intai (sa conectati toate cablurile) , apoi deschideti un browser , scrieti sus la adresa 192.168.0.1 si dati enter. La password lasati spatiu liber , si dati connect.

Pe noua pagina care s-a deschis faceti click pe Internet Connection Setup Wizard , apasati next – alegeti o parola pentru router si dati next – Selectati Gmt+2 si selectati tipul de conexiune PPPoE

Introduceti userul si parola de la furnizorul de internet si atat.

Pentru informatii suplimentare si a vedea pas cu pas cum sa faceti o Configurare router d-link urmariti video ul de mai jos.

De ce sa mai platesti si sa te duci la un service autorizat? Sau sa apelezi iarasi la cunostinte / prieteni? Dupa cum vedeti este foarte simplu de configurat acest model de router. Daca aveti intrebari lasati comment mai jos si revenim in cel mai scurt timp.

14 thoughts on “Configurare router d-link dir 615 rds

 1. Am făcut toate setarile, dar când mă conectez cu telefon pc etc primesc foarte puține date. Gen youtube, filelist nu merg, dc?

  1. putine date sau deloc?
   1. daca deloc verifica cu alt dispozitiv, vezi daca se aprinde ledul de WLAN pe router daca are unul…
   2. daca putin incearca la fel cu alt dispozitiv, incearca sa te apropii de router daca e in alta camera, fa un speedtest pe .. speedtest.net

   acum in functie de situatie poti sa lasi reply aici si vedem mai departe daca e cazul

 2. Salut, cand vreau sa ma conectez la configurare, imi arata ca patola e incorecta sau useru, am dat:
  User: Admin
  Parola: *nimic*

  Ajutor?

 3. Buna ziua ,
  am o problema si sper sa ma puteti ajuta;am instalat acasa un nou router wireless D-LINK Cloud AC1200 DIR-850L, Dual-Band 300 + 867;totul okay ! merge foarte bine dar nu stiu ce setari ar trebui sa-i fac, sau unde ar trebui sa schimb o setare ca sa pot conecta la acest router si tableta sotiei,telefonul personal sau oricare alt device de la unul din musafirii casei .
  Am incercat de foarte multe ori sa conectez alt device dar tot timpul nu recunoste parola aleasa (mentionez faptul ca parola este perfect scris corect)recunoaste parola doar de la laptopul cu care am configurat router-ul un Macbook Air .
  Va multumesc anticipat !

 4. BUNA ZIUA! AM O PROBLEMA GRAVA NU POT ACCESA INTERFATA WEB,LAS GOL LA PAROLA/PASSWORD SI NU MERGE,DACA AM PUS DIN GRESALA PAROLA,CUM O POT RESETA DACA NU STIU SAU CARE AR FI CAUZA? STIU CA MAI DEMULT IL PUSESEM DIN GRESALA IN LIMBA FRANCEZA,DEOARECE II FACUSEM UPDATE FIINCA IMI DADEA LA ANTIVIRUS CA AM O PROBLEMA CU ROOTERUL,DEFAPT INCA NU AM REUSIT SA REZOLV PROBLEMA,INSA CU GREU AM REUSIT SA-L READUC IAR LA LIMBA ENGLEZA.
  CUM POT AFLA PAROLA,CE TREBUIE SA FAC?

 5. Am efectuat toți pașii necesari pt o conexiune rds ppoe si imi da imposibil de obținut adresa IP, nu știu ce să-i fac, l-am resetat am băgat iar datele, degeaba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 31 = 34