Setari internet iPhone 6 silver

Setari internet iPhone 6 silver APN

Setari internet iPhone 6

In mod normal cand introduci o cartela SIM intrun Iphone/Ipad ea ar trebui să configureze automat un profil pentru a-ți permite să navighezi pe Internet folosind datele celulare. Acest lucru nu se intampla mereu si poti usor intampina dificultati in setarea internetului mobil.

Este foarte usor sa conectezi un iPhone 6 la internetul mobil. Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati mai intai in meniu , la Settings/Configurari. Aici cautati optiunea Celular intrati si asigurati-va ca primul camp este activat – Cellular data / Date celulare. Mai jos o sa apara Cellular data Network / Retea date celulare unde trebuie sa intrati si sa completati campurile necesare in functie de operatorul dvs.

Numele de APN le gasiti pe setari.ro in josul paginii

Profilul va fi adaugat pe telefon și va putea fi accesat din Configurări>General>Profil. Dupa adaugare internetul ar trebui sa functioneze.

Nota: Dacă nu folosești un profil de configurare, in momentul in care IOS adauga un update va reseta modificările făcute în configurările APN astfel că va trebui să modifici din nou.

Dupa cum vedeti sunt foarte usoare si utile aceste setari internet iPhone si speram sa va fie de folos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 2