Instalare aplicatie OLX mobil – Android

Astazi vedem cum facem o aplicatie OLX mobil

OLX este cu siguranta unul din cele mai mari site uri din romania de anunturi/reclame gratuite. Aici ai posibilitatea sa cumperi si sa vinzi atat in orasul tau cat si in afara acestuia bunuri sau servicii la preturi avantajoase. Mai noi si mai usor pentru toata lumea a aparut si aplicatia OLX valabila in Google Play. Mai jos sunt cateva detalii care speram sa va ajute daca intampinati dificultati in setarea aplicatiei olx mobil.

Pentru a instala aplicatia OLX pe telefonul mobil trebuie sa intrati in meniul telefonului / Aplicatii si apoi sa selectati Magazin Play (1). Aplicatia poate fi foarte utila deoarece o puteti accesa ori de cate ori doriti fara sa fie nevoie sa apelati la un pc.

aplicatie OLX mobil

In aplicatia deschisa cautati OLX (2)

aplicatie OLX mobil

Selectati primul program si apoi instalati (3) si deschideti aplicatia (4)

aplicatie OLXaplicatie OLX

Ca si exemplu daca vreti sa cautati…..o casa. In aplicatie aveti mai multe categorii si trebuie sa o selectati pe cea care reprezinta interesul dvs. In acest caz selectam Imobiliare (5) , apoi case de vanzare (6).

OLX mobiltest 6

Si iata cum o sa apara. Nu uitat sa selectati Orasul(7) unde vreti sa faceti cautarea.

aplicatie OLX mobilSpor la cautari.

2 thoughts on “Instalare aplicatie OLX mobil – Android

  1. Buna, e pentru prima data cand va vizitez blogul si vreau sa va spun ca imi place ceea ce faceti! mult succes si continuati tot asa… v-am adaugat la favorite 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 − = 60