Cum poti scapa de Windows Genuine
Scapa de Windows Genuine cu Remove Wat

In Romania cum majoritatea calculatoarelor de acasa sunt fara licenta o sa va prezentam o metoda de a scapa de Windows Genuine. Dupa Windows Xp, Microsoft a creeat o protectie a sistemelor sale de operare care la XP se numea WGA (Windows Genuine Advantage) iar la Windows 7  WAT ( Windows 7 Activation Technologies ). Daca a-ti deschis calculatorul de curand si aveti imaginea neagra cu un mesaj de activare inseamna ca Microsoft-ul au updatat sistemul de operare ce include si acest WAT.

In aceasta situatie ideal ar fi sa achizitionati o licenta pentru windowsul dumneavoastra insa cum acest lucru nu este foarte la indemana puteti urma pasii de mai jos.

Cea mai usoara modalitate de a inlatura Windows Genuine este prin instalarea unui mic program numit Remove Wat. Acest program activeaza windows ul permanent fara sa mai intampinati dificultati pana la urmatoare reinstalare.

Tot ce trebuie sa faci este sa descarci programul il instalezi , si il deschizi.Apoi apesi pe butonul RemoveWat inchideti aplicatia si dati restart la calculator (este posibil sa ceara restart si inainte de folosire). Dupa aceea totul ar trebui sa functioneze ok.

Il puteti folosi pe wind vista, 7 , 8, 8.1 chiar si 10 pe anumite versiuni. Scapan acum de windows genuine!

 Scapa de Windows Genuine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − 4 =