Setari APN Windows Phone si Partajare Internet

Setari APN Windows Phone

Setari APN Windows Phone

Pentru setarile la internetul mobil pe Windows Phone sunt cativa pasi de urmat. Este putin mai simplu chiar in conparatie cu Adroidul.

Mai intai trebuie sa glisati ecranul principal spre stanga si apoi sa cautati optiunea Setari. Din noul meniu selectati Retea Celulara. Aici prima optiune ar trebui sa fie Conexiune de date. Verificati sau modificati functia sa fie Activata.

Dupa ce v-ati asigurat ca este activa conexiunea de date trebuie sa va intoarceti la meniul anterior (Setari) si alegeti Puncte de acces. Aici trebuie sa completati cu datele aferente retelei dvs de telefonie. Daca aveti nevoie gasiti aceste informatii aici in josul paginii.

Partajare Retea

Pentru a Partaja internetul mobil (creare hotspot wifi) trebuie sa mergeti la optinea Setari urmat de Partajare Internet. Activati aceasta functie mai intai apoi in partea de jos o sa aveti optiunea Configurare. Aici puteti intra pentru a securiza hotspotul dvs cu o parola care trebuie sa fie din minim opt caractere.

Poate in viitor doriti sa schimbati numele de rețea difuzat sau parola. Pentru acest lucru atingeți Configurare si completati campurile Nume difuzare si parola. Numele difuzat și parola nu pot include următoarele caractere: “&'<>

Daca aveti nevoie de ajutor lasati un comment mai jos si o sa raspundem in cel mai scurt timp posibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

77 − 75 =